Catering

Catering is een term uit de Engelse taal die wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven, evenementen of feesten. Maar cateren betekent eigenlijk maaltijdverzorging, maaltijdvoorziening of levering van maaltijden. Anders dan bij andere cateraars kun je voor kleine groepen al bij mij terecht voor een heerlijke culinaire belevenis.FullSizeRender (1)

Heb je een drukke baan en wil je je gezin eens iets anders voorschotelen dan de pizza op de hoek, of de friet van de overkant? We kunnen samen een menu samenstellen wat naar meer zal smaken, beloofd!

Binnenkort een BBQ gepland? Verrijk je menu met verschillende soorten salades die je kunt bestellen waar je gasten met veel lof over zullen spreken.

Ben jij die administratief medewerker die voor verschillende bijeenkomsten de FullSizeRendercatering moet regelen? Bij mij kun je terecht voor diverse lunches, (warme) maaltijden, gevarieerde buffetten, hapjes-corner etc. Dat wordt scoren bij de baas!

Staat er een feestje gepland maar kijk je zo op tegen al die voorbereidingen? Laat mij de zorgen uit handen nemen op het gebied van culinair genot. Jij hoeft alleen maar voor de slingers te zorgen. Oh, vergeet je de muziek niet?

Heb je een datum geprikt met je vriendinnen maar weet je niet wat je moet doen? Wat dacht je van een Turkse High-Çay! Gezellig bijkletsen onder het genot van allerlei hapjes. Het dessert zal zeker niet ontbreken!

Voor elk budget en gelegenheid is er een catering mogelijk, neem vrijblijvend contact met mij op! info@betulcatering.nl