Turkse avond

Culinaire ervaring opdoen, vooral plezier hebben en heerlijk eten? Dan is de Turkse avond echt iets voor jou.

Vanaf 17.00 uur heet ik je graag welkom onder het genot van een kopje koffie of thee çay! Op tafel vind je verschillende mezes waar je al van kunt proeven. Na een korte intro leg ik je wat uit over de 3-gangen menu die we samen gaan bereiden. Deze heb je bij het aanmelden al doorgegeven. Dan verdelen we de taken en beginnen we lekker te kokkerellen in de keuken met Turkse muziek op de achtergrond. Ik laat het maar bij muziek, een buikdanseres zal ons alleen maar afleiden, toch? 🙂

Vanaf ca. 19.30 is het tijd om aan tafel te gaan. Lekker eten en gezellig napraten.

Met een leuk presentje sluiten we rond 21.00 deze culinaire avond af.

Hieronder vind je 3 verschillende menu’s waaruit je kunt kiezen om tijdens deze workshop te bereiden. De 3 meest dierbare personen uit mijn leven hebben hier als inspiratiebron gediend. Coskun, mijn lieve man en tevens grootste steun. En mijn 2 oogappeltjes, mijn zoontje Eren &  dochtertje Mina. De menu’s zijn gebaseerd op hun favorieten.

Menu Cos

Menu Eren

Menu Mina

Voor prijzen, vragen en/of opmerkingen kun je mij het beste mailen info@betulcatering.nl