Masterclass

Ben je ooit op vakantie naar Turkije geweest? Of misschien heb je Turkse buren/vrienden/collega’s? Op welke manier je ook in aanraking bent geweest met de Turkse keuken, je kan er niet omheen dat er heel veel soorten gerechten zijn. Maar zoals in elke keuken zijn ook hier klassiekers die geliefd zijn bij velen. Zoals de wereldberoemde baklava? Wie kent de rijkgevulde dolma’s niet? Of de heerlijke, zachte poğaça met diverse vullingen?

Vanaf 2 personen kun je al terecht voor een masterclass.

Masterclass BAKLAVA  IMG_0878

Na deze masterclass kun je vanaf nu je eigen baklava thuis maken.
Je neemt na afloop natuurlijk ook wat stukjes mee voor het thuisfront. Zo vers krijg je het nergens!

Kosten: € 30,- p.p.
Duur: ca. 3 uur

Masterclass DOLMA / SARMA

dolma

Favoriet bij velen; gevulde koolbladeren, paprika’s en wijnbladeren.
Tijdens de masterclass leer je deze te vullen met 2 verschillende vullingen. Zowel met gehakt als vegetarisch.
Je leert ook een lekkere yoghurtdip en tomatensausje te maken die onmisbaar is bij dit gerecht.

Kosten: € 30,- p.p.
Duur: ca. 2,5 uur

Masterclass POĜAÇA

IMG_8870 IMG_6882

Heerlijke zachte broodjes met en zonder vulling.
Tijdens deze masterclass leer je 4 verschillende technieken om deze vorm te geven.
We gaan 3 soorten vulling gebruiken; fetakaas, aardappel en gehakt.
Ook deze vullingen ga je zelf leren maken.

Kosten: € 30,- p.p.
Duur: ca. 3 uur